3 hemligheter inom bettingbranschen

Att spela med pengar på nätet har funnits i många år nu och detta koncept har blivit allt mer populärt genom åren. Inom spelindustrin så har konceptet med vadslagning inom sporter slagit igenom med en stor kraft, både på den internationella och den svenska spelmarknaden. Idag är vadslagning en miljardindustri i världen, och spelbolagen som är verksamma i den gör stora vinster. Konceptet med betting är relativt enkelt och effektivt. Till exempel kan du vanligtvis slutföra din vadslagning inom loppet av några minuter på de allra flesta spelbolagen. Men bakom denna enkelheten av att lägga ett vad, så finns det en rad av hemligheter som spelbolagen helst vill att du aldrig ska veta om. Vilket vi går igenom i den här korta artikeln med bettingsidor utan licens!

  1. Speloddsen varierar mellan olika spelbolag

När spelare satsar finns det en term som kallas odds som representerar sannolikheten att din önskan går i uppfyllelse. Denna oddsen är skriven i decimalform, till exempel 2.0. E

Neonljus casino

n odds på denna siffran betyder att du skulle få 2 gånger insatsen om resultatet inträffar. Oddsen baseras vanligtvis på algoritmer som analyserar datapunkter från det förflutna och gör förutsägelser om framtiden, samt spelbolagets egna analys av spelet. Men många nybörjare glömmer att oddsen sätts individuellt av spelbolagen. Vilket medför att oddsen kan variera mellan konkurrenter. Genom att jämföra oddsen mellan bettingsidor har du oftast lättare att maximera din vinstpotential.

Tips: Tänk på att ju högre odds desto större är risken för ett negativt utfall och vice versa.

  1. Bonusen på den svenska spelmarknaden är begränsad

I och med att den nya svenska spellagen trädde i kraft 2019 så har regelverket kring bonussystemet  utökats. Till exempel får spelbolagen numera enbart utdela bonusar till spelarna i samband med det första speltillfället. Det betyder att när du väl har använt bonuserbjudandet från spelbolaget, så kommer du aldrig att få ett bonuserbjudande igen. Av denna anledning ligger det i ditt bästa intresse att vara illojal mot spelbolaget och kontinuerligt testa andra spelbolag.

  1. Betting-upplevelsen kan variera kraftigt mellan olika etablerade aktörer

Sist men inte minst är det viktigt att poängtera att användarupplevelsen kan variera mycket mellan olika företag. Bland annat finns det numera en rad av banbrytande funktioner, detta inkluderar bland annat:

  • Livebetting – En funktion som möjliggör dig att följa tävlingsmatchen live på en digital tv-skärm på spelsajten.
  • Optimerade enheter – Vissa bettingsidor har optimerat sin hemsida för att fungera på alla typer av enheter, alltifrån mobiltelefonen, surfplattan och datorer.
  • Kundtjänst – Servicen och tidpunkterna på dygnet då spelbolagets kundtjänst är öppen kan kan variera mellan olika aktörer.
  • Spelutbudet – Möjligheten att slå vad på olika sporter och tävlingsutbudet skiljer sig alltid mellan olika aktörer.