Välkommen till de peppade mammornas hemsida!

Hej och välkommen till vår hemsida!

Här delar vi med oss av allt vi lärt oss under livet. Vi är ett mysigt gäng mammor som gillar att skriva och dela våra erfarenheter därför kan du få en ganska så blandad kompott av information på den här hemsidan. Det kan vara någon av oss som har renoverat i hemmet och fått en del viktiga insikter. Eller så har någon av oss hittat ett nytt sätt att städa på!

Man vet aldrig vad det kommer att dyka upp för insiktsfulla inlägg på bloggen så se till att komma in och kika med jämna mellanrum för att få inspiration och metoder som du annars kanske inte hade hört om.

Ibland är det vi skriver om något kontroversiellt men vi är inte rädda för att säga vad vi tycker. Vi tycker att uttrycksfrihet är viktigt och vi vill inte känna oss hämmade av att andra kanske har skilda åsikter från oss.

Om du har några frågor eller undrar något får du gärna höra av dig till oss via mail eller via kommentarsfältet på inläggen. Vi vill gärna ge er läsare information som ni tar nytta av så det är viktigt att ni hör av er om det är något ni vill säga eller undrar!