Vanliga frågor (och svar)

På den här sidan kan du läsa de vanligaste frågorna vi får och även svar på dessa frågor. Hoppas att du hittar vad du söker, annars är det bara att skicka ett mail direkt till oss eller kommentera på ett inlägg.

Fråga 1: Hur får ni tag på all information ni delar med er av? Svar: det mesta vi delar med oss av kommer direkt från erfarenhet. Vi har anlitat konsumenttjänster i många år som villaägare och det har lett till att vi har förstått ett och annat om en rad olika branscher. Dessa erfarenheter delar vi mer än gärna med oss av.

Fråga 2: Vad menar ni med peppmammor? Svar: vi menar att vi är peppade mammor som gärna gör något! Antingen tränar vi på gymmet, är ute och leker med barnen eller så skriver vi på den här bloggen! Vi tycker det är skönt att hålla igång och vi är mammor helt enkelt.

Fråga 3: Varför har ni den här hemsidan? Svar: Vi skapade den här hemsidan för vi kände att vi hade så mycket livserfarenhet att dela med oss av.

Fråga 4: Hur gör jag om jag undrar något som jag tror att ni kan hjälpa mig med? Svar: Det enklaste och bästa sättet är att skicka ett mail direkt till oss med din fråga eller kommentar. Annars fungerar det även att kommentera direkt på ett inlägg, särskilt om frågan rör innehållet i inlägget!